onsdag 31 december 2008

Nominerade

2008 pingispersonlighet kommer i början av nästa år att röstas fram här på bloggen.

De som är på förslag för nominering är nedanstående personer. Ni har fram till midnatt på er att nominera, sedan stängs den möjlighet. Motivering under namnet från den eller de som nominerat. Saknar ni något namn så är det bara att lägga in en kommentar med motivering.

Jag kommer sedan sammanställa en lista med högst 20 namn som kommer upp för omröstning.

Lasse Naesström, Rotebro.
Jag vill lyfta fram Rotebro BTK . Att spela match borta mot Rotebro är bland det trevligaste jag vet.Sen urminnes tider blir man alltid bjuden på fika. Motståndarna har hetat olika genom åren men en man är alltid på plats och sprider värme och glädje oavsett han spelar eller ej.

Jörgen Persson, landslaget.
Jörgen Perssons OS-insats berörde och gladde inte bara oss pingisfrälsta utan hela svenska folket.

KOM IHÅG att utan Jörgens framfart i OS skulle jag tippa att vi under 2008 sett sammanlagt ca. 43 sekunder pingis i TV under årets 365 dagar.Om det någon gång står pingis i tidningen är det antingen om Jörgen eller J-O, trots att dessa inte längre spelar i landslaget, vi ska tacka dessa herrar för att barn år 2008 överhuvud taget vet vad bordtennis är för något!

Simon Andersson, Frej.
Med sin fina blogg (maxtilt.blogspot.com) har han gjort mitt liv värt att leva igen. Att vakna upp och veta att det kommer ett inlägg varje dag får mig att känna mig som född pånytt. Simon är inte bara en fantastisk bloggare utan en enastående person med. Han har hjälpt med mycket genom åren. Simon är även en fantastisk förebild för de yngre då han hjälper till på träningarna som sparring för yngre grupper. Jag unnar honom all framgång han får och han förtjänar det verkligen.

Walter Rönmark, SBTF.
Inte lätt att på ideell basis leda ett idrottsförbund som krymper.

En prestation att leda ett förbund från världselit till medelmåttig klass på så kort tid. Dessutom på ideel basis! Utan föresatser, fackkompetens samt engagemang har han lyckats med detta.

Peter Gustafsson, Gröstorp.
För att han säger vad han tycker och tänker om saker och ting när andra håller käften! Dessutom lyckades han ta sitt lag till SM-semi, inte illa.

Robert Svanberg, Västers.
En trevlig kille som alltid uppträder på ett schysst sätt. Han ställer upp för alla runt omkring sig, är det någon som vill värma upp och slå några bollar är han aldrig omöjlig hur dålig motståndaren än är så ställer Robban upp. Samma gäller med coaching. En härlig kille.

Anders Johansson, Råda-Hindås.
Gladare och mer engagerad spelare och lagmedlem+ordförande får man leta efter. Sätter alltid sig själv i andra hand och hans ledord är: "Det fixar vi ". Omåttligt populär runt om i de flesta Gbg-läger. En glädjespridare i mått mätt obegränsad skala.

Mikael Talinsson, Åsa.
För sitt otroliga engagemang för Tjej pingisen runt om i sverige från Halland i söder till Västerbotten i Norr...Finns det ingenstans att träna under loven eller under veckorna så löser han det åt tjejerna.Han ställer alltid upp till 100% vilken tid på dyngnet som helst dessutom vet jag att han har två små killar å fru hemma ... En otrolig kraft för tjejerna i Sverige.

Fredrik Berner, Frej.
För det enorma angagemaang han visar då han jobbar för att få tillbaka det vanliga limmet. Plus att han jobbar för att ta fram bra plattor åt oss.

Martin Lovén, Kristansstad.
Hur cool som helst och alla älskar han för att han är sportslig och har sveriges coolaste spelstil!

Alf "knorren" Knutsson
Finns inte många i Sverige som är så skickligt begåvade ang. spelarförståelse samt enormt teknikkunnig! Han ska solklart vara med! Behövs flera sådana skickliga tränare för att svensk bordtennis skall komma tillbaka igen! Utan honom tvivlar jag skarpt på om det hade kommit fram någon J-O Waldner eller Mikael Appelgren.

Max A, Norrtulls SK.
Detta torde vara ganska självklart. Ungefär som att en Burroughs bok alltid kommer vara mer relevant än låt oss säga Liza Marklund.

Har skapat Sveriges största och bästa pingisforum.

Patrik Norgren, tjejpingisbloggen.
För sitt engagemang för tjejpingisen och den utsökta bloggen tjejpingis http://tjejpingis.blogspot.com

Mikael "Stålis" Stålbro
Stålis är en eldsjäl som alltid ställer upp, det spelar ingen roll vad det gäller. Han älskar pingis till 100 procent och engagerar sig fullt ut och står för det han tror på. Men han är även "utanför" pingisen en fantastisk människa som ofta får omgivningen på gott humör.

18 kommentarer:

Anonym sa...

Jag vill nominera min lagkompis Joakim Melin. Han är en mycket skicklig spelare och enormt kunnig när det gäller stommar. Jocke plockar isär så gott som alla stommarna för att se hur de är uppbyggda. I år har han avslöjat flera stomtillverkares halvt om halvt oärliga tilltag. Det har visat sig att vissa handtag har varit ihåliga trots att de inte skulle vara det. Han har upptäckt att under ytan på Butterflys Kreanga Powerspin så döljer sig en gammal Grubba allround (de har bara lagt på ett nytt övre fanér på de gamla stommarna som de inte lyckats sälja). Jocke har även avslöjat att klossarna på 8 av 10 Donicstommar sitter några millimeter felplacerade. Han håller ordning på tillverkarna så att de sköter sig. Han ger även värdefulla tips till andra när det gäller material och taktik.

Anonym sa...

Jag vill nominera Stefan Henriksson, tränare och lagledare i Taberg SK. Han var med och grundade klubben för 10 år sen och har genom ett gediget och engagerat arbete lett arbetet som fört damlaget till Elitserien. Precis som många andra ledare i Sverige gör han arbetet ideellt. Tidsmässigt blir pingisen som ett andra heltidsjobb för honom.
Han har också stor del i den fina ungdomsverksamhet som byggts upp i Taberg under dessa 10 år.

JF sa...

Thomas Andersson Eslövs AI Bordtennis för sin målsättning att inte enbart nöja sig med att Eslöv ska bli en bra klubb med svenska mått mätt, utan strävar efter att svensk klubbordtennis ska kunna hävda sig även ute i Europa. Det senaste initiativet med samarbete mellan pingisgymnasiet och det danska juniorlandslaget är ytterligare en byggsten i skapelsen.

Anonym sa...

Pingis.nu

Anna Karin T har under 10 år tid? drivit pingis.nu helt utan ersättning. Alla vi som tävlar ibland vet hur värdefull sidan är.
Tack!

UPPMÄRKSAMMA A -K

Egentligen borde dock sidan ligga på SBTF och betalas av SBTF!

Anonym sa...

Grattis Max till en fin omröstning.

Ledare på alla nivåer behöver ett tack ibland. Annars blir det ingen pingis.

Anonym sa...

Simon Andersson Vilket skämt!!!!!!!!!

Anonym sa...

Jag vill nominera Nisse Sandberg. Det är han som ser till att våran klubb ängby, som är en av sveriges största klubbar, fungerar så bra som den gör. Det var Nisse som startade klubben för drygt 50 år sen och det är fortfarande han som styr klubben. Dessutom ger han flera ungdomar chansen att tävla utomlands.

Anonym sa...

Håller med om att A-K Andersson är ett självklart val med sin pingis.nu som varit den "första" pingissidan på webben för många.

Anonym sa...

Som vanligt när det gäller dessa pingisopportunister nominerar man mer än gärna sig själv, eller varför inte bästa polaren som naturligtvis verkar för ökad trivsel och i bästa fall även kan upptäcka felaktigheter i materialet.

Som tidigare nämnts av klarsynta personer på bloggen är Max Ansbro ett självklart val.

Nu: The Smiths och en flaska rödvin

Sjatov

Anonym sa...

jag skulle vilja nomnera pingpong vikigs som ger landslaget ett härligt stöd under landskamper och mästerskap!

Anonym sa...

tjejigt värre...

Anonym sa...

Hans Lidsot nomineras.
30 år som ledare och tränare i Partille. Hjälper till var helst det behövs. Ställer upp för Göteborgs Bordtennisförbund när det är knipa.
Världsmästare på att arrangera tävlingar - inte minst interna.

Anonym sa...

Jo ping pong vikings verkar pålitliga?? Som när felar utav dom var dräng fulla på SOC och skulle gapa och skrika om hur pingis skulle spelas....

Pinsamt att ungdommar skall behöva se fulla idioter på det sättet...

Anonym sa...

Jag vill inte att någon ska glömma vad som fick i gång klubben igen ur sin nattsömn! Magnus Johansson & Linus Brännström,Jimmy Höök,Adam Jacoobsson & Joel Wiman! Kommer ni ihåg? Hur ni slet? Jag vill nominera er för det!/Micke Zonsalva, BTK Linné.Det slit som ni grabbar har gått igenom tillsammans med Magnus Johanssson för att få BTK Linné på kartan igen, glömmer jag aldrig! Tack för att jag fick vara med! Ni är mina hjältar!

Anonym sa...

Jag vill inte att någon ska glömma vad som fick i gång klubben igen ur sin nattsömn! Magnus Johansson & Linus Brännström,Jimmy Höök,Adam Jacoobsson & Joel Wiman! Kommer ni ihåg? Hur ni slet? Jag vill nominera er för det!/Micke Zonsalva, BTK Linné.Det slit som ni grabbar har gått igenom tillsammans med Magnus Johansson för att få BTK Linné på kartan igen, glömmer jag aldrig! Tack för att jag fick vara med! Ni är mina hjältar! Från DIV.5 till ? .Jag bugar!

Anonym sa...

anonym 01.22

tycker du ska hålla käften om du inte vågar säga vem du är!

hatar människor som inte vågar stå för sina åsikter öppet!

bara därför vill ja med nominera ping pong vikings roger andersson o patrik nyberg för deras vilja o hängivenhet för svensk pingis.

Anonym sa...

haha vem e du då??

Anonym sa...

Väldigt bra lagkänsla i Linné nu.. Hoppas magnus köpte en enkel biljett till Nya Zealand :D