torsdag 11 december 2008

But I should..?

För ett antal år sedan så spelade en riktigt duktig pingisspelare från Stockholms norra förorter pingis nere i södra Sverige. Denna spelare har en bror som har inte bara Sverige utan världens långsammaste serve. Nu ska det inte handla om serven utan snarare en rolig kommentar.

Laget vi pratar om har spelat bortamatch i västra Sverige och har en ganska bra bit hem till sin lilla stad. I laget så spelar vid tillfället en av euorpa bästa spelare (hög europaklass i alla fall) som även han har en bror som fortfarande spelar pingis på allra högsta nivå. Denne spelare som vi kan kalla Filip talar engelska med skön fransk brytning. men det återkommer vi till.

Spelaren från Stockholm som i denna match var femteman är mycket känd eller kanske snarare ökänd för att aldrig hålla tiden och inte ha någon som helst koll på när man ska göra vad. Han förstår inte konceptet med att hålla tid helt enkelt. Detta kan ju medföra en hel del problem som ni förstår men det är han oförstående inför allt som oftast.

Denna match där han är femteman så kan man ju tycka att han borde vara klar i tid men icke sa nicke.

Han är givetvis tvungen att fixa frisyren inför bilresan hem och det medför att resten av laget får sitta och vänta på honom och detta.

När han väl kommer till bilen så märker han att Filip är irriterad och att han just slutar prata när han sätter sig i bilen. Han antar att Filip inte är så nöjd så han frågar rent ut:

-Filip, are you talking shit about me?

Filip som är en lugn herre i detta läge svarar kallt med sin släpiga engelska med fransk dialekt.

- Nööo.. Bööut I shuudd.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Han sa inte ens maybe, han sa: No, but I should på klockren franskengelska.

Från en som satt i bilen och väntade och även har spelat en del sköna dubblar med den sene.

Anonym sa...

haha, sveriges skönaste adam och belgeien skönaste philipe, hyfsad feeling bägge 2.

max sa...

Hehe.. nu har jag rättat.

Anonym sa...

Svenska BTF har en spetskompetens utbildning för tränare. 26 tränare uttagna, många av dem utan att ha tagit en enda av förbundets stegkurser!!!

Anonym sa...

eehhhh....kul