lördag 6 december 2008

Första dagen i madrid, gästblogg

Hallen hittad!!
Efter knappt 4 timmar hittade vi till äntligen hallen. Då hade vi nog frågat drygt 10 spanjacker och åkt 30 T-banestationer, utan att någon hade en susning om var den låg.

Nåväl, nu vet vi vart vi skall imorgon och transporten med Metron tar nog knappt en timma, så avfärd från hotellet får bli senast 09.30. Som Ni redan vet så var min antydan till lottning helt uppåt väggarna galet och med facit i hand så var det i förväg nog bra.

Sverige hamnade i Grupp D tillsammans med England, Kanada och Australien där match mot Australien väntar kl 11.30 imorgon. Pa kvällen sedan, närmare bestamt kl 18.15 hoppas vi på repris från sommarens EM-kvart, då engelsmännen väntar. Men vi tar Australien först och kan väl hoppas på en komfortabel seger i första omgangen!!


Mitt tips om vilka lag som går vidare från respektive grupp ser ut som följer, märk dock noga att jag är en urusel tippare i vanliga fall:
Grp A: Kina, Egypten.
Grp B: Korea, Chinese Taipei.
Grp C: Japan, Polen.
Grp D: Sverige, England

Svennis Jr

3 kommentarer:

Anonym sa...

Seriöst, en timme med kollektiva transportmedel från hotellet till hallen. Det är JVM, inte någon klassresa för mellanstadiekids. Går det inte att bo närmare hallen, kan inte förbundet betala taxi eller vadsomhelst?

Anonym sa...

australien ska inte undeskattas, både robbie och david powell är duktiga spelare, sverige är storfavoriter men kommer behöva slita, är i finland nu och återkommer med lite resultat om finlandia open/sjöberg

Anonym sa...

kan man ta metron från madrid centrum till hallne,,,vilken station!?