måndag 15 december 2008

Kärnvapentest för Nordkorea, Anekdot av Pidde

Tjenare, här kommer min anekdot.
Det känns inte lätt att ta över efter zögges mästerverk, som var grymt bra tycker jag men jag ska i alla fall göra ett försök.

Händelsen utspelade sig i Linköping år 1987 när bl.a jag och Thomas von Scheele (chippen) var med och spelade SOC där. Vi hade även med oss en mycket eminent coach, som jag inte vill nämna vid namn men vi kan kalla honom "knadde". Det ska också sägas att "knadde" var känd för att kunna vara lite "risig i kistan".

Jag, "chippen" och "knadde" hade precis kommit tillbaka till scandichotellet som vi bodde på, efter en lång dag i pingishallen. DET VAR DÅ DET HÄNDE!

Vi gick i hotellkorridoren, som kan vara otroligt långa på scandichotell. Plötsligt rusar "knadde" och ställer sig ca 5 meter framför oss. Han böjer lite lätt på benen, lutar sig framåt och drar av en enorm "rökare". Den måste ha varit Top 3 även för "knadde". Mitt i denna "25-sekundare" öppnas en rumsdörr precis bredvid "knadde" och ut kommer en kvinnlig coach från Nordkorea. En sådan jättefjärt går ju inte bara att "nypa av" så att den fortsätter säkert 5-10 sekunder efter att dörren öppnats. Hon tittar på "knadde" med skräckslagna ögon och säger på knackig engelska "oh my god". När hon sedan passerar mig och "chippen" ser hon helt förstörd ut.

Det var första och hittills enda gången jag fått ett skrattanfall så att mina ben har vikit sig.

Jag vill bara avsluta med att säga: Knadde feeelååt!

Härmed säger jag GOD JUL och lämnar över stafettpinnen till Andreas "Molle" Molin.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Pidde har inte kommit ur kiss och bajs åldern ännu.

Anonym sa...

ursäkta att jag inte vet, men vem är pidde?

Anonym sa...

haha så skön

Anonym sa...

Peter Andersson! spelat flest matcher i elitserien genom tiderna. Spelade för Söderhamn förra året och är nu tränare nere i eslöv