söndag 21 december 2008

Snart slutspel i CL

Fem omgångar avklarade av gruppspelet i CL sex omgångar.

Grupp A:
Düsseldorf som i år satsar stenhårt på CL och vann komfortabelt över danska roskilde med 3-0. Boll gav tyskarna ledningen genom att enkelt besegra Maze med 3-0. 18 raka vinster för Boll nu mot Maze, förvisso så hade mycket tur i första setet men 3-0 är 3-0. Freitas som ersatte Süss gjorde det bra han med och visar att hans finalplats på Pro Tour slutspelet för U21spelare inte var någon tillfällighet, 3-1 mot Tugwell och 2-0 till tyskarna. Ovtcharov vann sedan mot en för mig okänd kines, He Ki Yi. 23 år gammal, vänsterhänt penna,. Verkade inget vidare om jag ska vara ärlig, han missade mycket och slog faktiskt inte så härt heller. 3-0 till Dima och samma siffror till Düsseldorf i lagmatchen.
Hennebont besegrade Milano med 3-2 efter att Ryu Seung Min vunnit bägge sina matcher och att Kreanga sedan avgjort mot Bojan Tokic. Värt att notera är att Kreanga förlorade mot gamle Ma Wenge, kul att den gamle räven fortfarande kan.
Hennebont leder gruppen på samma poäng som Düsseldorf och bägge är klara för slutspel, Milano och Roskilde är utslagna.

Grupp B:
Ochsenhausen fortfarande utan PG men med en Apolonia i storform vann över Charleroi med 3-1. Korbel slog Crisan med 3-2 efter underläge med 1-2 men sedan släppte han bara åtta bollar på de två sista seten. Apolonia tog sina två och det är bra gjort även om belgarna saknade sin bästa spelare, Saive.

Jens Lundquist som spelar i Angers förlorade mot San Sebastian vilket inte borde ske och framförallt ska Jens inte förlora mot Carneros. Jag kan faktiskt inte förstå hur det gick till, Carneros borde inte ha en chans och det är antingen att Jens underskattat eller är skadad/sjuk som fick honom att förlora denna match. 3-1 till Spanjorerna.
Charleroi och Ochsenhasuen klara för slutspel.

Grupp C:
Mästarna från Österrike vann mot Frickenhausen där Schlager vände mot Matsudiara i en fantastisk match. Kenta ledde med 2-0 och sedan var det två oerhört jämna set innan Schlager enkelt kunde vinna i skilje. Kenta hade två matchbollar men inget läge på någon av dom. Schlager bytte till att serva med det höga uppkastet och då var Kenta borta. Rutin avgjorde. Chen weixing slog sedan Steger och den vinsten följdes upp av att Habesohn överraskande slog Ruiwu. 3-0 till Niederösterreich.

Budapest med Jörgen Persson är utslagna. Jörgen var alldeles för ensam i detta lag för att kunna utmana på allvar och Sterilgarda vann med 3-1 efter att Jörgen tagit ungrarnas enda match mot Yang.

I sista omgången så möts Sterilgarda och Niederösterreich och där måste italienarna vinna för att kunna gå om Frickhausen som slutledningsvis möter Budapest som bara har äran att slåss för.
Grupp D:
Cajagranada vann enkelt över Levallois som inte ställde upp med bästa lag. Cajagranada är med den vinsten grupptvåa efter polska Bogoria som har överraskat enormt denna CL säsong och som med största sannolikhet kommer att vinna gruppen före just Samsonovs Cajagranada.

7 kommentarer:

Anonym sa...

går rykten om att bröderna drugge och jönsson har en egen liten lim maskin och att dem vet att efter 1,15 h så blir rake godkänt om man har limmat med sstiga energy men ja vet itne mkt bara rykten som sagt stämmer de ? / en som inte va på ÖSM

max sa...

Jag har hört att de tillverkat ett eget lim som är bättre än alla andra lim och som inte går att upptäcka med någon maskin.

Alla dessa tre jobbar nämligen i kemikalieindustrin och har tillgång till alla nödvändiga komponenter för att göra ett superlim.

Anonym sa...

Kan du inte utveckla dina tankar lite mer Max, jag tror många skulle vara intresserade om det stämde !!!

Kanske någon av nämnda spelare kan träda fram med receptet, det vore det bästa.

max sa...

Alltså det jag berättar nu är ju väldigt hemligt.. det är ingen annan som får veta om att de har ett hemligt lim som inte går att upptäcka.

Nämen allvarligt så är det klart att jag skojar. Vågar inte fortsätta då det kanske är någon som tror på mig och inte klarar av att se ironin i min text.

max sa...

Grejen är att det redan finns massor av grejer som maskinerna inte kan upptäcka.

Booster
Alla oljor
Lim med mindre än 15ppm av vad det nu är för ämne.

Osv

Men det är oavsett vilket man använder fusk även fast man inte kan bli upptäckt av en maskin, glöm inte det.

Anonym sa...

Försök inte att slingra dig Max, fram med receptet nu!!

Det är bättre om vi kan spela på lika villkor (inte undra på att det går bra för vissa lag i tvåan :) ).

Anonym sa...

Spelare med känsla behöver inget lim.