onsdag 27 maj 2009

En stilla undran

Vad ska Sara Rask ensam till Vitrysslands Pro Tour att göra? Det är inte bara U21 utan även damsingel?

Fråga upprepas.

Vad har hon där att göra?

21 kommentarer:

Anonym sa...

kanske har ett gott öga för den stilige?! samsonov.

Anonym sa...

känns fel att kritisera sara på bloggen

Anonym sa...

Syren o ahlen gör tjejsatsning?

max sa...

Jag kritiserar i Sara men jag tycker hela den där uttagningen är märklig.

En spelare (nu skulle väl iofs Matilda ha varit med också) till en pro tour.

Jag fattar det inte det är bara det.

Är det en del i planen att ta Sverige till topp fyra på damsidan som SBTF har som mål?

Anonym sa...

BARCHELONA KOMEMR VINNA IDAG FÖR FAN JA. JAG ÄR ET ÄKTA BARCHELONA FAN OCH DOM SOM HEJJAR PÅ MAN UNIDET HAR PROBLEM :p

Anonym sa...

Fikc inte syren sluta under uppmerksamma former? o nu är han back to sbtf? ???

mm sa...

Jävlar den grabben stavar värre än mej

max sa...

Än jag.

Anonym sa...

marie olsson borde få åka..

Anonym sa...

Dubbelmoralen präglar hela SBTF från styrelse ner till de kadettansvariga. Om SBTF har ett utsatt mål att bli topp 4 måste man ju jobba mot detta, annars får man ju omvärdera sin målsättning.

Anonym sa...

Det finns väl inte så många andra att skicka. Juniorerna har ju andra tävlingar och satsande seniorer är svåra att finna..

Anonym sa...

Tycker det vore kul om du istället för att ''undra'' på detta sätt, och enbart skriver om herrpingis (i stort sett), kan höra efter med damlandslagets ledning, vad de har för struktur och kriterier.
Detta vore väldigt intressant att få höra!

Eftersom du är väldigt engagerad i pingis och det du gör verkar ge resultat, vore det kul om du kunde försöka få fram dampingisen till det bättre. Vad gäller frågor som just denna!

Anonym sa...

Lycka till Sara.

max sa...

Jag håller med om att det vore intressant att höra vad damernas fk OCH herrarnas fk har för uttagningskriterier.

När ett annat landslag i en annan sport tar ut ett lag så motiveras det.

Ta tex fotbollens januariturnering där spelare från de nordiska ligorna ska vara med och gärna unga. Klara besked och tydlighet saknas från FK´s håll, enligt mig och vad jag har hört.

Coachadde sa...

Jag tror och hoppas allt detta bara beror på penga brist. Annars är det ett mysterium hur Morten Hyrup spelar och inte våra Svenska killar som bollar gris med honom.

Anonym sa...

Jag tycker du borde undra över varför de bästa damseniorerna inte kommer på fystesterna, varför de läggerner om de får köra med en "för dålig spelare" och inte varför någon som alltid kämpar skiten ur sig för en gång skull får åka på en protour. Varför följer inte landslagstränaren med? Är hon inte bra nog för att få med sig en coach eller gick alla pengar åt när hela träningsstabben i Köping åkte på vm? Det är synd att pingisen är en så pass liten sport att tydligen vem som helst får bli tränare och hur dåligt man än sköter sig så får man behålla sin post. Hur bra är det i Köping? Är det verkligen bra att en man har all makt? Och hur kommer det sig att den som fått mest tävlingar och mest stöd avv alla som bor i Köping sedan blir tillsammans med den som sitter på besluten? En ordentlig undersökning av både köping och damlandslaget borde göras. Hur ska man kunna få några toppspelare om man bara satsar på en eller två spelare. Bryr man sig om de som verkligen vill eller är det bara de som gör bäst resultat som gäller? Självklart är det viktigt med resultat men ska man verkligen kunna uppföra sig hur man vill bara för man vinner flest matcher... Titta på herrarna, de är förebilder men vem vill att sin unge ska ha förebilder som snackar skit, tycker de är bättre än alla andra och som gör allt för egen vinning, inte jag iaf...
Sluta aldrig kämpa Sara!

max sa...

Ett intressant ämne onekligen och jag vill återigen bara påminna om att det inte var min mening att vara elak mot Sara.

Min undran är bara varför man gör på detta sätt?

Hur ser planen för svensk dampingis ut? Jag skulle gärna se en plan för såväl svensk herr som dampingis på hur man ska komma framåt.

För mig som är rätt så oinsatt i dampingisen känns det mycket märkligt att skicka iväg en ensam spelare utan coach på en tävling i vitryssland.

Anonym sa...

Mycket konstigt beslut

Anonym sa...

Håller med! Man behöver ínte ens ha tränarutbildning för att bli kapten för kadetterna! Se på den ansvarige för kadetterna! Det räcker att man är bra kompis med övriga FK!

Gunilla sa...

Till anonym 20.34 bara Sören på VM de andra var i Köping. Inte vilka som helst som blir tränare. Om man sköter sig dåligt får man inte behålla jobbet är många ledare sista åren som fått gå. Sedan att du bryr dig om vem som är tillsammans med vem får du nog jobba med dig själv och dina tankar. Din fråga om det är bra i Köping ja det är det. Och ja man bryr sig om de som vill om det finns kapacitet. Om du jämför herrarnas beteende med damernas så är det nog ditt inskränkta huvud som har gamla uppfattningar på hur man som tjej skall vara. Vill inte klanka men du tog upp det att herrarna är bra förebilder vad menar du då och vilka?

Anonym sa...

S.Ahlen e ju inte tillsammans med Tilda mer eller...?
Var ju lite roddigt under VM...vilket ju inte e bra i en trupp.
Ahlens dubbelmoral e inget att leka med!
Bort!!