söndag 17 maj 2009

JSM

HJ17
Kalven Karlsson har utan problem avfärdat Olovsson och Rindeström på sin väg till kvartsfinal. I kvartafinalen väntar en annan vänsterhänt spelare nämligen Andreas Kvist. Kvist som besegrat Nordqvist och Eriksson har haft tuffare matcher men inte så tufft som han får det idag. Kalven Karlsson vinner och går till semifinal.

Anthony Tran slaktade Bood i andra omgången efter att Boodh vunnit med 15-13 i skilje över Mattias Ekdahl. I åttondelen så föll Tran mot Södertäljespelaren Axel Abrahamsson med 4-2. Abrahamsson verkar spela bättre på turneringar än i serien, en klassiker.Simon Andersson från Frej han knappt säga hej innan Ahlman från Eslöv hade slagit ut honom med 4-1. Ahlman hade sedan absolut inget i portföljen att plocka fram mot Översjö som visar upp fin form och är utan setförlust fram till kvartsfinal. Översjö till semi.

Nästa spelare som visar gryende form är Harald Andersson som även han är utan setförlust på vägen fram via Loso och Lovén. Anderssons kvartsfinalmotståndare blir Simon Nilsson som i en holmgång besegrade Jesper Hedlund i skilje. Harald känns som det brukar kallas numret för stort för Nilsson. Andersson till semifinal.

Äntligen en oseedad spelare som tar sig fram. Jesper Berglund vann först i raka set mot Ringström innan han krossade Cöster och var då framme i åttondelsfinal och där passade han på att vinna över Terstad när han nändå var i gång. Mattias Karlsson är knappast oseedad och har inte imponerat siffermässigt men desto bättre motstånd desto bättre blir Mattias, en jävla skalle på den killen. Berglunds framgångssaga för denna gång slutar med en förlust mot Mandel Karlsson i kvartsfinalen.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken dålig resultatrapportering från JSM, den fungerar ju inte!!

Hoppas att man inte betalt något för den tjänsten, om man gjort det så borde man få pengarna tillbaka.

När man ser att den inte fungerar så borde man också rätta felet....

Anonym sa...

Rätt tippat :-) Nu blir det svårare eller ?

Anonym sa...

matte har bäst vinnarskalle i sverige bland junisarna. synd att träningsskallen saknas

Anonym sa...

Försöker följa med bland ungdommarna och känner att jag har någorlunda koll på de bästa, men så plötsligt när jag ögnar igenom ITTF's hemsida finner jag detta:

World ranking Record for SANDSTROM Linn (SWE)

May 2009 ranking: 58

I U-18 klassen! Har inte hört något om Linn tidigare, så, var håller han hus och är det någon form a rekordklättring uppåt på rankingen han gjort?

Språk.mag. sa...

Ju ... desto.

Anonym sa...

Hur orkar ni klaga på allting hela tiden? Vad gör ni själva för att föra pingis-Sverige framåt?