söndag 17 maj 2009

JSM Sontag

Mattias Översjö fortsätter visa fin form och precis som Kalven Karlsson avancerar de till semifinal där jag håller Översjö som favorit av den enkla anledningen att i söndags på UGP så såg han sjukt bra ut samtidigt som Kalven inte gjorde sin bästa tävling. Översjö till final.

Mattias Karlsson gjorde processen kort med oseedade Berglund och gick enkelt till semifinal där väntar Harald Andersson och jag tror att den blivande Warta-spelaren Mandel kommer att vinna komfortabelt. Mandel till final.

Mandel vinner sedan finalen mot Översjö med 4-2.

*

Söderlund är i en klass för sig och visar det ännu en gång, Hagberg fick inte ett set. Motståndare i semifinalen blir Andreas Holmberg som efter underläge 1-3 vände och vann mot oseedade Wirström med 11-9 i skilje. Söderlund är klassen bättre än Holmberg och vinner enkelt, Söderlund till final.



Jag underskattade Max Georgsson och trodde att Görman skulle vinna men min namne bevisade mig fel och vann med klara 4-1 mot eslövspelaren. Viktor Swan som gått till kvartsfinal fick där ta adjö efter att Wemmert visat klass och vunnit enkelt. Jag tror stenhårt på Wemmert mot Georgsson men eftersom jag har haft fel angående Max förr så blir det nog stenhårt. Tipset kvarstår dock, Wemmert till final.

Finalen vinns enkelt av Söderlund med 4-0.

10 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis till de två SM-gulden världens bästa mattias! nu är du historisk!

Anonym sa...

FINALEN VINNS ENKELT MED 4-1 TILL SÖDERLUND ojoj det visste man inte för 8471238956713469 år sedan

Anonym sa...

ja stenhårt det var det...

Gunilla sa...

Karlssons trippel sjukt bra. Finalen sjukt bra pingis. Översjö sjukt bra. Att Karlsson vinner magiskt.

Anonym sa...

Grattis Görman/Hellman till andra raka PD14 titeln! Fortfarande ett år kvar i klassen.

Anonym sa...

Hur tänker Blomman när han tar ut Jimmy Jin, och Kim Nilsson till Polska Öppna? Och även uttagningen till 6-nationers anser jag är helt galen. Det är väl roligt för de som blir uttagna men de bästa ska spela och inte vilka Blomman tror kan bli bra i framtiden. Det finns en 94 från Borås som borde få vara med då han har gjort många bra turneringar i år...

Anonym sa...

semin mellan översjö / karlsson hade dom sjukaste bollarna jag sett livé helvete va dom spela

Anonym sa...

Du som klagar på uttagningar borde nog sätta sig in i vem som tar ut innan du gnäller. Peter B

Anonym sa...

Jag håller med, jimmy Jin har lagt mot oseedade två gånger raka i sm. Det håller inte. Ex andreas holberg går långt på varje tävling. Han borde va med istället för jimmy!

Anonym sa...

Sorry Blomman :-(
Det var Niclas A som var ansvarig för uttagningarna. Jag hade för bråttom att skriva....