lördag 9 maj 2009

UGP

P12
Feng, Lindblad klara ettor i sina grupper. Berglund trolig vinnare i sin grupp efter två vinster, två matcher spelade.

P14
Görman och Lundh gör upp om första och andraplatsen i en direkt avgörande match. Swan grupptrea efter två raka 2-4 förluster där han i bägge matcherna hade 2-1.

Frej Lindberg och Kristian Präst har två segrar var men efter skuggar Henrik Hellman på en seger och Präst kvar att möta i sista, stenhårt om placeringarna i den gruppen.

I den sista gruppen så verkar Kim Nilsson ta hem gruppsegern efter två vinster i sjusetsmatcher mot Hagberg och Georgsson, just Hagberg och Georgsson möts i sista matchen. Stener avhängd.

HJ17
Simon och Harald Andersson har vunnit sina matcher och spelar snart gruppfinal.

Kalven Karlsson har vunnit sina men inte utan besvär 12-10 i skilje mot Kvist. Just Kvist och Abrahamsson spelar om andraplatsen i gruppen, Adam Andersson avhängd.

Aguirre har enkelt vunnit sina två och det är stenhårt om andraplatsen. Frithof mot Cöster och en match som om Cöster vinner förmodligen leder till att setskillnade mellan dom två och Anders Eriksson avgör vem som tar andraplatsen bakom Ängbyspelaren.

HJ20
Sondell och Arvidsson har bägge två spöat Sandell och Singh. Avgörande om placeringarna i nästa omgång.

Samma läge i andra gruppen där Restrepo och Ojakangas vunnit sina respektive matcher mot Bergman och Fredriksson. Sista omgången placerar alltså spelarna i tur och ordning.

Exakt samma läge i den tredje gruppen, Översjö och Tran har vunnit över Lundström och Brännström.

Fortsättning följer...

Inga kommentarer: