tisdag 26 maj 2009

Frej förbereder sig

Nu kan jag stilla er oro, här kommer en rapport från Frej och deras uppladdning inför nästa säsong.

Frej från Växjö laddar för en ny säsong i div 1 och denna gång så siktar man på vinst efter denna säsongs andraplats i serien.

Den här säsongen så har Simon Andersson, Fredrik Berner, Martin Svensson och Johannes Källberg utgjort stommen med tillägget att Magnus Wahlgren var där och spelade fram till jul. Denna säsong så har lagets förstärkts och breddats med två nyförvärv. Fredrik och Simon Nilsson från Växjö pingis ska vara med och ge laget den bredd som behövs för att ta steget upp till superettan.

Nu under sommaren så kommer det förutom en hel del träning på hemmaplan vara på träningsläger med Spårvägen under en vecka i juni. Samträning med Växjö och eventuellt så kommer Simon "Pete Doherty" Andersson och Simon Nilsson att tillsammans med just nämnda Växjö pingis samträna med en annan elitserieklubb under en veckas tid.

Frej tar dessutom sig tid att träna med de unga runt om i Småland under en vecka i början och en vecka i slutet av sommaren, störst fokus får givetvis deras egen klubb men även andra klubbar kommer att få ta del av deras gedigna pingiskunskaper.

Johannes Källberg ska göra lumpen nästa vår och kommer dessutom att träna in sig på nytt material och kan därför få en mer tillbakadragen roll i laget denna säsong men ingenting är bestämt till 100% ännu.

Laget har som klar målsättning att vinna serien och man anser att Lessebo utgör största hotet då de har ett jämnt bra lag som alltid ger järnet, man har viss osäkerhet kring vilket lag Kalmar kommer med men jag är rätt säker på att de inte behöver oroa sig för Kalmar som inte verkar få ihop ett lag överhuvudtaget.

Laget som Frej tycker att det är roligast att möta är även ett av mina favoritlag, Höganäs. Laget som alltid gör sitt bästa och som alltid har ett glatt humör och sportsmanship i hagen.

Enda orosmomentet på Frej-himmelen är att Simon "Pete" Andersson har ett rehabprogramm på tolv veckor för sina knäproblem

Ska bli spännande att följa Frejs framfart under hösten.

16 kommentarer:

Anonym sa...

(Pete Doherty, Miljonnenmannen, Snusanders, snuse, Anders, Vladi, Vladimir, Tiltovic) DÄr har vi Simon Anderssons alla smeknamn=)/Barney

Anonym sa...

Antar att det är Simon Andersson själv som på fullt allvar tror att han på något sätt är lik Pete Doherty, finns givetvis ingen som helst liknelse mellan de båda.

Annars är ju Pete Doherty endast en blek kopia av geniet Peter Perrett men det får anses vara överkurs, då detta trots allt är en pingisblogg.

Vänliga hälsningar Sjatov

Anonym sa...

GO Pete!!!!!

Anonym sa...

Skulle gissa att Enig kommer utgöra det största hotet. Troligtvis kommer det bli en friplats till i superettan så ännu är det inte kört.

Anonym sa...

rätt stabilt lag. alla är klara pluskvotspelare även om söderettan ser rätt vass ut

Anonym sa...

Kristianstad klara för div 1 kalmar lämnar återbud

Anonym sa...

Intressant att Kristianstad är klara för div.1 södra. Kan bli ett obehagligt lag att möta och bör kunna utmana om en eventuell kvalplats.

Anonym sa...

Sjatov,
smeknamnet har jag inte kommit på själv direkt. Jag är inte nöjd med namnet, men vad kan jag göra? :)

Simon

Anonym sa...

värsta snusmumrikarna i växjö...

Anonym sa...

finns det ingen likhet, kolla på hans profilbild på Facebook och sen släng dig i väggen!

Anonym sa...

Simon,ok jag förstår.

Då jag mycket väl vet hur Simon Andersson ser ut behöver jag under inga omständigheter använda mig av facebook.Enligt mitt tycke är ansiktsdragen inte alls likvärdiga.

Anonym,

Var så vänlig och bespara mig dina tarvliga förolämpningar.

Eder Sjatov

Anonym sa...

Kan du Max inte lägga ut bilden på bloggen så får vi vad Sjatov tycker efter det:D/Barney

max sa...

simon vill inte att jag gör det.

Jag tycker iaf att det är sjukt likt.

Anonym sa...

sjatov du inte ok, plus att du ser ju ut tore i FCZ

Anonym sa...

Återigen bespara mig dina simpla förolämpningar. Det är tydligt att vi inte har samma åsikt i frågan men trots detta kan du väl försöka upprätthålla en högre standard i dina inlägg.

Ps: Utseendemässigt är jag betydligt nämmre Alan vega anno 1978 än FCZ Tore.

Sjatov

Anonym sa...

fan vad barney kommenterar mkt/den riktiga barney