fredag 30 oktober 2009

Bloggbekantingar

Min favorit Tiago "semesterön"Apolonia vann över Wang Liqin med 11-8 i skilje och med det gjort så får man väl lov att säga att det var hans livs match! Härligt! I matchen efter fick Apolonia möta polacken Yang Zi och vann där med 4-0, nu väntar en riktig kines, Xu Xin, och där tar det nog stopp.

*

Michael Maze hade inga problem med Obeslo men i nästa omgång fick han det tuffare mot Vostes men där han til slut kunde vinna och med det avancera till åttondelsfinal där Monteiro kommer att stå för motståndet, jag gissar att Maze har större chans än vad Axelqvist hade.

*

Kamal Achanta som hade en stenhård match mot Översjö vann över Crisan innan en av dagens överraskningar blev för svår. Gacina hade först vunnit över Oh Sang Eun innan han avfärdade Achanta med 11-9 i skiljesetet. En skräll! Nu står Chuang Chih-yuan för motståndet och det blir nog för svårt, å andra sidan så borde Oh varit för svår han med.

*

Paul Drinkhall hade ingen chans mot Chen Qi som vannmed 4-0. Checken hade i omgången innan slagit Nagy med 4-0 med.

*

I dagens sista åttondelsfinal så möts Timo Boll och Christian Süss och frågan är om Süss vågar vinna för om han gör det kanske Boll slutar bära med honom i sin vinstryggsäck år ut och år in?

Mer efter helgens drabbningar kommer det lovar jag.

Inga kommentarer: