fredag 16 oktober 2009

WC är igång!

Schlager vs Ma Long
2-6 till Schlager borgade för en fin start men det kom av sig och Ma Long vände till 11-8 och tog av bara farten hem det andra setet också. I tredje set var det återigen fördel Schlager men med samma visa som i det första setet, Ma Long vänder och vinner. Fjärde och sista set var ren utklassning och Ma Long vann med 11-3,

Ma Long imponerade med sitt fotarbete och sin giftiga forehand men det som han kanske gjorde bäst i denna match det var spelet med sin backhand. Han drog in så gott som allt och kunde inte bara mäta sig med Schlager i det snabba spelet utan även krossa honom i det. En imponerade seger för Ma Long mot en håglös och uppgiven Schlager.

*

Oh vs Kenta
Oh Sang Eun råkade ut för en repris på VM. 3-2 ledning mot Kenta Matsudiara men förlust 3-4. Den unge japanen övertygar än en gång och behöver nu "bara" slå Schlager för att gå till slutspel. Det är tvådelat att möta en oinspirerad Schlager, ibland slappnar han av och vispar in allt medan han nästa gång skiter i vilket och missar allt. Viktig match får man dock lov att säga och om Schlager vinner mot Kenta så har han råd att förlora mot Oh, förutsatt att Ma Long tar alla sina (vilket han givetvis gör).

*

Kreanga vs Boll
Kreanga kom till spel och det är ju inte varje gång, kul! Timo vann matchen med 4-2 av siffrorna så kan man tyda att det var en gabska behaglig resa för tysken. Inte oväntat alls detta.

*

Smirnov vs Joo
Visste faktiskt inte att Smirnov var så bra mot deff att han kunde slå Joo Se Hyuk. 12-10 i skiljeset ger hemmaspelaren Smirnov chansen att nå slutspel, en sensation i sådant fall.

*

Snart Maze vs Ovtcharov och Mizutani vs Chuang.

7 kommentarer:

Anonym sa...

sänds dessa gruppspelsmatcher någongtans?

max sa...

klicka in dig via www.ittf.com.. där har dom livestream och även efterhandssändning på vissa matcher.

Kolla under itTV

Anonym sa...

Är det bara min livestream som inte fungerar?

Anonym sa...

min funkar inte heller

Anonym sa...

vilken tid börjar matcherna sändas?

Anonym sa...

Go Timo =)

Anonym sa...

matcherna sänds även på bwin.com för de som har konto där!