onsdag 7 oktober 2009

Tredje omgången av Pingisligan

Frej Växjö-Eslöv 1-4
Första förlusten för nykomlingarna och andra raka vinsten med 4-1 för mästarna från Eslöv. Det började bäst för Växjö där Törnqvist besegrade Axelqvist och gav hemmalaget ledningen med 1-0.

Men Eslöv vann de två nästkommande matcherna enkelt med 2-0 via Zhao Pengs vinst över Wahlgren och Sternbergs vinst över Bachstätter 2-1 till Eslöv. Zhao Peng vann sedan matchen åt Eslöv efter att ha förlorat första set mot Törnqvist men sedan ha vänt och vunnit matchen. 3-1 till Eslöv inför dubbeln. Bachstätter/Wahlgren mot Sternberg/Axelqvist blev även det en skiljematch och denna gång precis som i lördags så vann eslövparet i skiljeset. 4-1 till mästarna.

Halmstad-Österlen 3-2
Österlen har traditionellt väldigt svårt för Halmstad och även så denna gång.

Hong från Österlen verkar vara tillbaka i den form han visade för två år sedan och vinner det mesta han ställs inför, denna gång avfärdade han Figge Håkansson och Dawei utan setförlust, snyggt! Men i Andreas Ohlssons frånvaro (skadad) så fick Martin Nilsson hoppa in och det gav ingen seger mot Dawei och inte heller i dubbel tillsammans med Peter Nilsson. Peter Nilsson hade dessförinnan förlorat även han och det mot norrmannen Rönneberg. 3-2 till Halmstad efter två vinster av Hong.

Mariedal-Söderhamn 1-4
Mariedal till spel utan Shimoyama men med Söderlund och Översjö mot SUIF med Sun Jian, Nordberg och Sondell. Sun Jian gör årsdebut för hälsingarna och det med besked, två vinster i skiljeset, motståndet bjöd Mrkvicka och Översjö på.

Mrkvicka besegrade Nordberg i raka set medan sondell fick vinna sin första match i pingisligan och det över Söderlund med 11-4 i skiljesetet.

Mrkvicka vann sin match i raka set men sedan gick alla matcher till skiljeset och alla vanns av SUIFarna och således blev slutresultatet 1-4.

4 kommentarer:

Anonym sa...

starkt av Hong att vinna så överlägset trots att han spydde mellan matchera :)

Anonym sa...

4-5 suifportrar lyckades föra mer liv i borås för söderhamn än vad boråsarna lyckades för mariedal

Anonym sa...

finns inget härligare än suifportergänget

Anonym sa...

läs mer om suifportrarna på www.suif.blogg.se