söndag 18 oktober 2009

Dagens citat

"Jag tycker att det är bra att alla spelarna boostrar för det är lite revolution mot ITTF som håller på gräver för mycket i det här och dom får inte förstöra för mycket. Får vi inte hålla på att limma så blir det svårt att göra de fina skruvbollarna och det förstör ju kvaliteten på pingis"

Äpplet säger sin i mångas öron kontroversiella åsikt om att boostringen borde släppas fri och att ITTF lägger tid på felsaker. Allt detta i direktsändning på Eurosport.

29 kommentarer:

Jompa sa...

Dagens citat kom tidigt idag :)
Fan, det ser ut som Samsonov kör med kinaplatta på forehand. Det är rätt intressant. Undrar om tycker att de vanliga viker sig när han lirar. Han har ju bättre drag i forehand nu, tycker jag.

Anonym sa...

Angående Äpplets kommentar så känns det som om han lever som han lär. Han hade lite väl bra drag och klick under den TV-sända matchen mot SUIF för att spela med olimmat.
Sen kan man ju undra hur man kommer undan med det i den högsta pingisserien i Sverige?

Kinski sa...

Att Äpplet leker hobbydemagog finner jag intressant. Tyvärr uteblir resultatet. Idiotin och humorn i det det hela tyder nog mer på att vi har med en clown att göra.

max sa...

Äpplet leker inte alls demagog han uttrycker bara sin åsikt som delas av alla spelar på toppnivå som jag känner till.

Han är en av få som i alla fall står för sin åsikt öppet.

Anonym sa...

Äpplet ska ju ändå vara ett föredöme för många och då kanske det är bättre att tiga än att rapa fram dumheter.Regler är till för att följas.Kanske är det limmet som gjort honom groggi.

Kinski sa...

Att Äpplet öppet uttrycker sin åsikt är ju bra.

Men Äpplet nöjer sig inte med detta. Han ställer sig positivt inställd till att göra "lite revolution" mot ITTF. Att öppet uppmana till ohörsamhet gentemot ITTF:s befintliga regelverk, gör honom i mina ögon till en hobbydemagog.

Anonym sa...

Som jag brukar säga: "Jag respekterar hans åsikt även om den är fel"

max sa...

Kinski,
Att ställa sig positivt till en sak är inte samma sak som att uppmana till ohörsamhet.

max sa...

12.13

Jag tycker inte att detta är dumheter.

Jag tycker att man gärna får ta upp diskussionen kring detta igen samt den kring friktionsfria gummiplattor.

Kinski sa...

Max, vi gör uppenbarligen inte samma semantiska tolkning.

max sa...

Kinski,
Så är det nog. Sen kanske vi tom har olika tolkningar av demologi utöver den semantiska åtskillnad vi gör, nog sagt om det.

Kinski sa...

Att jag valde att använda använda ordet demagog om Äpplet var mer en fråga om hans eget språkbruk "lite revolution" än dess faktiska innebörd. :)

Men som sagt, nog om detta.

Anonym sa...

Fuska med Äpplet!
Håller med Kinski till 100 procent.

max sa...

Fuska med Äpplet säger ni men betänk då att detsamma gäller hela världseliten och de flesta i sverigeeliten.

Anonym sa...

Jag är kluven i denna frågan. Om hela värdseliten gör gemensam sak av det och öppet går ut och berättar att de boostrar, då tycker jag att det är okej, då det är en gemensam protest mot ITTF och alla deras påhitt, men som det är nu görs det hela i skymundan och är således inte mycket till en protest.

Magnus Skarbo sa...

Kinski....Berlin hade en ganska intressant musikscen....när jag var där spelade på samma dag Mountain Goats, Mudhoney och Health.

Biggan sa...

Äpplet ska säga vad han tycker men följa reglerna som vi gemensamt bestämt. Kallas demokrati om jag inte kommer ihåg fel från skolan.

Anonym sa...

Släpp limmet fritt igen!
Spelet är inte alls lika roligt att kolla på som det var förut. Nu så går de så sakta och man ser aldrig några dödande forehandklubbor från kineserna som man var van vid:(

Anonym sa...

men shit..låt äpplet säga vad han tycker..

Klass 1 sa...

Tror att de flesta inte vill ha limmet tillbaka. Gud så skönt att slippa limma. Ger booster verkligen effekt som är värt kletet?

Anonym sa...

sjävlklart ger boostern effekt annars hade ingen använt det!

Norgehistoria sa...

Läst på norsk hemsida. ITTF Odd Gustavsson säger att plattorna bör luftas 72 h innan limning - annars kan det bli positivt utslag i nya mätlådan.
VILKEN JÄDRA TRAMS.
Ska man inte kunna köpa nya plattor och sätta på dom?
TÄNK OM eller tillverka andra plattor!!!!!!!!!!!!!!!
REAGERA NU!

Kinski sa...

Skarbo, Berlin låter ju inte helt fel. John Darnielle är ju aldrig ointressant. Larmet ifrån Health hade varit roligt att höra live. Mudhoney skippar jag.

Egna konserter har det varit tunnsått med, dock såg jag The Handsome family för ett tag sedan.

I skrivande stund lyssnar jag på Gene Clarks fantastiska Give my love to Marie.

Anonym sa...

Det är väl inte så svårt att komma undan då det inte går att kontrollera. Imbecillt förbund ITTF som hittar på regler som man inte kan kontrollera eller motivera. Det är dags att se över vad det är för representanter som sitter i ITTF och beslutar i dessa frågor. Herr Odd Gustavsen i equipment committe bör avgå med omedelbar verkan pga inkompetens.

Anonym sa...

Herregud..det finns ju ett förbud och då ska väl det följas...fattar inget här..Äpplet leker pajas som vanligt och tror sig stå över lagen.

Självklart kan man ha en åsikt men det betyder väl inte att man ska fuska för det eller???

Anonym sa...

Enligt grunden för demokrati är man oskyldig till motsatsen bevisas. Och om man då inte kan bevisa att någon boostrar, är inte denne då oskyldig?

Anonym sa...

va fan är demagog?
kinski ge mig en förklaring som en normalsvensk förstår!

Anonym sa...

Äpplet tycker att vi skall ha vänstertrafik...så han gör en liten revolution och kör på vänstersida fast lagen säger höger...
Hur kan man försvara ett så urbota korkat uttalande?
Sen att man kan tycka lite olika:

Anonym sa...

orka limma grabbar :)
tycker dom som orkar limma får göra det !
e så jävla jobbigt onödigt man kan spela på garagenivå ändå ;) pierre