onsdag 14 oktober 2009

Söderhamn vs Spårvägen killer facts

Söderhamn tvåa i maratontabellen. Spårvägen fyra i densamma.

Sen 1986/87 har lagen möts 16 gånger. SUIF har fem segrar och Spårvägen sju segrar, således har fyra matcher (varav två förra säsongen) slutat oavgjort.

Söderhamn har fyra SM-guld i lag medan Spårvägen har tre.

Söderhamn ligger delad femma i årets tabell tillsammans med just det, Spårvägen.

*

Äpplet har genom åren spelat 68 singelmatcher mot SUIF och vunnit 50 av dom. På dagens spelare så har han 1-1 mot Johan Sondell och 3-1 på Hampus Nordberg.

He Haijin som totalt genom åren i högstaligan har 47-61 i matchskillnad har mot just spelare i Söderhamn 8-4 och mot de han kan få möta i helgen så har han endast mött Sun Jian och då vunnit bägge dessa möten med 11-9 i skiljeset.

Mikael Zöögling har mött SUIF han med ett gäng gånger. Totalt sett har Zöögling 214-225 i matchskillnad men även han har plusstatistik på just SUIF om än knapp sådan 27-25. Han har mött Sun Jian två gånger och de har delat på segrarna inbördes, 1-1 alltså.

Genomsnittsåldern:
SUIF 20,67 år
Spårvägen 36,33 år

SM-medaljer:
SUIF (inklusive Jon Persson) 0 guld, 3 silver, 1 brons
Spårvägen (Inklusive John Wall) 16 Guld, 14 silver, 19 brons

Antal lagmatcher i högstaligan:
SUIF (HN, JS, SJ)
138

Spårvägen
(HH, MA, MZ)
558

Vinst vid 10-10 i procent:
Hampus Nordberg 54,35%
Johan Sondell 45,65%
Sun Jian 60,61%
*
Mikael Appelgren 66,67%
Mikael Zöögling 56%
He Haijin 49,32%

Inget av lagen har denna säsong förlorat sin dubbelmatch. Äpplet och Zögge har spelat alla tre matcherna för Spårvägen medan Nordberg spelat alla tre för SUIF.

*

Årets statistik:
Sondell har förlorat 2 av 2 set vid ställningen 10-10 med det är han tillsammans med Huang Dawei näst sämst i elitserien, endast Mrkvicka är sämre med tre av tre.

Zöögling ligger femma i statistiken över att ha högst vinstprocent efter att ha vunnit första set, 100%, 2 av 2. Där återfinns Sondell och Ohlsson på sämstalistan då de förlorat sina matcher när de vunnit första set.

Sun Jian ligger på delad andraplats efter att ha vänt underläge 0-1 i set till vinst i 2 av 2 matcher. Zhao Peng i Eslöv har vänt samma underläge vid hela tre tillfällen i rad.

He Haijin har förlorat 3 av 3 matcher när han förlorat första set, med det är han på delad andraplats bland de sämsta. Espen Rönneberg har 5 av 5 och är med det sämst av alla.

Sun Jian och Hampus Nordberg har vunnit 100% av sina skiljematcher. Sun Jian 2 av 2 och Nordberg 1 av 1 med det ligger de trea och femma.

8 kommentarer:

Anonym sa...

shit, du är verkligen en pingisnörd :D riktigt trevlig läsning :)

Banarne sa...

Snälla spåret släpp fram junisarna. De börjar bli gamla och behöver tuffa matcher.

Anonym sa...

Har hört att spårvägens filosofi är att "alla ska med" förstår inte riktigt vad det betyder, ska dom bättre invänta dom sämre spelarna?Alla andra klubbar släpper ju fram sina unga talanger! Kom igen nu spåret!

coachadde sa...

"alla ska med" är inte våran filosofi och stämmer inte. vem eller vart du hört har alltså inte koll på hur versamheten i spårvägen bedrivs. filosofin i klubben är och har varit i ett antal år "från liten till eliten". det innebär att vi som klubb ska försöka att erbjuda bra tjänster till gammal som ung, bredd till elitverksamhet osv... appropå att släppa fram våra såkallade junisar är det fullt krig om platserna denna säsong i vårat a-lag. med en bredd trupp och ett bra alternativ som hägersten erbjuder i superettan känner vi att spelarna får utmaningar på både hemmaträningen och matchsituationerna. sedan är det inplanerat x antal utlands resor för killarna med. med detta sagt är det ju inte så att dom inte kommer att få chansen att spela i pingisligan utan med detta regelverk som finns nu så finns det en stor risk att ni kommer se junisarna fläka lite i våran högsta serie. kanske redan till helgen...

Ban-arne sa...

Tack Adde Stockholms hopp nu när ÄSK försvunnit från planeten på herrsidan. Mitt tips Harald mot SUIF

Anonym sa...

Aja, vad alla tycker om SUIF är uppenbart, ni gillar dom inte! Men jag har aldrig förstått det riktigt eftersom det är den klubb som har yngst lag och i särklass de bästa supportrarna och det är alltid roligast att se ju dom spela. Så varför alltid lika kritiska mot SUIF??

Anonym sa...

Jantelagen....den eller de som gör något bra i Pingis-Sverige kommer alltid få utstå avundsjuka och kritik....

Anonym sa...

Rekord-dags?
Warta-Rekord hade som topp 31 000 TV-tittare, dags att slå det rekordet i helgen?
Ett tips: Starta hallbygget i tid. Det kan lätt ta ca 40 arbetstimmar att få allt i ordning inför TV-sändningen första gången, så se till att vara många på plats för att dela på uppgifterna! 10 pers som jobbar ca 4 tim/st är perfekt.
Hälsningar från framsidan