söndag 11 oktober 2009

Mera CL

Ochsen hade kunnat vinna gruppen genom att besegra Niederösterreich men österrikarna tog chansen och vann lagmatchen med 3-0 och med det leder man gruppen. Grunden till segern las i den första matchen när Schlager i en stenhård match besegrade Apolonia med 13-11 i skiljeset.



Chuang blev sedan krossad av Qui Yike och PG var chanslös mot Chen Weixing. 3-0 till österrikarna. Intressant att Ochsen sålt ut sin match till att spelas i Munchen där matchen spelades på et tivoli (jag vet inte hur man översätter tivoli till svenska men det var alltså ingen cirkusarena man spelade på).

1.NSV
2.Ochsen
3.Angers
4.San Sebastian


*

I grupp A så fortsätter gamlingen He Zhi Wen att övertyga. Med två matchsegrar så vann hans Cajagranada över Bogoria och Juanito som han även kallas har nu besegrat Süss, Kreanga, Wang Yi Zeng, Cheung Yuk i årets upplaga. Gamlingen han än.

Gruppen leds dock av Dusseldorf för Hennebont, Bogoria i och med denna förlust sist i gruppen efter Cajagranada.

1.Dusseldorf
2.Hennebont
3.Cajagranada
4.Bogoria

*

Sterilgarda har överraskat med tre raka vinster, Monteiro, Bobocica och Guo Jinhao skrämmer inte ihjäl de bästa lagen på pappret men som det ser ut nu kan de pressa alla lag, tror dock inte att de håller i längden bristen på kvalitet över tid är för påtaglig.

UMMC och Pluderhausen kommer att få kämpa om andraplatsen och just nu är det fördel för det ryska UMMC i och med vinsten över Pluderhausen i den första omgången. UMMC har sedan dess även fått förstärknig i form av Hoon från Korea oc det gör dom till lite favoriter för Pluderhausen om ni inte Jörgen Persson kan levera två matchvinster i just det mötet, stor press på Jörgen men det är ju han inte direkt ovan vid.

Det franska topplaget Levallois har i år inte musklerna att hävda sig gentemot de andra lagen och kommer med all säkerhet sist i gruppen.

1.Sterilgarda
2.UMMC
3.Plüderhausen
4.Levallois

*

Just nu pågår Roskilde mot Charleroi och jag återkommer om den gruppen efter den matchen. För den intresserade så visas matchen på:

http://www.ttstar.eu/specials/ecl

Finn Tuqwell leder just nu mot Korbel med 2-1 i set men är i underläge i fjärde set. Dima har spöat Maze med 3-2 efter ett formidabelt skiljeset. Oh Sang Eun hade små problem med Wang. 1-1 i lagmatchen alltså.

9 kommentarer:

Kinski sa...

Korbel rävade bort Tugwell i avslutningen.

Kinski sa...

Ska Pannbandet avgöra?

max sa...

Jag har ju spelat på det så jag tror det.

Kinski sa...

ojämt spel. Pannbandet är inte riktigt mentalt klar för tillfället.

Kinski sa...

Oj.

max sa...

Maze förlorade matchen men långt innan humöret det var den gamle maze och inte samma spelare jag såg i stuttgart.

Trist med förlust för Roskilde och för dom som spelat på Maze att han skulle vinna. Två förluster idag bägge två i skiljeset.

Anonym sa...

fick han gult för sparken vid 10-6bollen?? det laggade rätt hårt här så jag missade det

max sa...

Tror inte han fick det då han bara räckte upp handen mot domaren och typ bad om ursäkt.

Anonym sa...

MAX,

går de se roskilde-charleroi i efterhand???