onsdag 21 oktober 2009

Inför helgen

Div 1 Östra och Norra. Norrtulls SK och Östermalms BTK. Lagen är redo och snart är det dags för omgång 5 och 6.


Öppen träning idag med en gästspelare från närmaste konkurrenten, Ängby. Med Riset från Ängby så mönstrade vi 14 seniorer på träningen efter att JÖ anslutit lite senare. Motsåndare för Norrtull är Riddaren och Safir. Två tuffa motståndarlag som kommer att bjuda upp till kamp. Två topplag som står för motståndet i kampen om tätkänning bakom suveräna Ängby. Norrtull mönstrar på söndag en debutant och en comebackande spelare vilka bägge två får anses som en förstärkning för laget.

För övrigt i div 1 östra så väntar jag mig att Ojakangas och Lau finns på plats för Södertälje och Västers. Marsden imponerade i första sammandraget för Norco, Norco behöver en Ostad med frisk arm och en Jocke Melin med frisk arm deras fjärde spelare (två olika) gick 0-10 förra sammandraget.

Västers med Lau i laget blir väldigt svårslagna och inget lag går säkert mot dom. svanberg, Davidovich, Lau och Bergqvist.

Ängby mönstrar fem starka namn och är storfavoriter mot Riddaren men mot Södertälje kan det kanske bli lite nerv om Oja tar fullt och Bennborn får rätt motståndare.

Safir som överraskade posititvt på mig förra sammandraget har väl antagligen med Cederlöf denna gång vilket gör dom än ett snäpp vassare. Ungt och bra lag som det gärna får gå bra för mot alla lag utom NSK.

Vilka Riddaren kommer med är oklart men det som är klart är att de har ett rutinerat gäng på plats i Motala oavsett vilka de kommer med.

*

För Östermalm så väntar Häggenås och Kebnekaise och det är efter första sammandraget två lag som återfinns på den nedre halvan. Häggenås kommer nog att kunna vandra uppåt i tabellen i och med Blomquist återkomst i laget som jag räknar med. Två tuffa matcher som kan visa sig vara avgörande när säsongen summeras.

Solna och Borlänge är bägge två obesegrade efter det första sammandraget, de har till och med fyra raka vinster vardera. Denna gång så möts de och frågan är vilket lag som är starkast? Solna med sin jämnhet eller Borlänge med Källberg?

Råcksta med en fin gamling mellan gammalt och nytt kommer att vara ett topplag resten av säsongen och jag tror inte att de behöver vara oroliga för att hamna på kvalplats som förra året. Enda hotet är att laget brandskattas av Ängby när koreanerna åker hem.

Stratos två bästa spelare visade fin form i helgen och det lär behövas om man ska rå på Råcksta tigers i det andra mötet i helgen.

SUIFs framargäng känns ganska trista att kommentera efter följa sammandraget och görs inte mer än vad jag just har gjort nu.

Två spännande serier! Väst och syd innan helgen!

12 kommentarer:

Jompa sa...

En mycket vacker syn!

Anonym sa...

Solna obesegrat? Shit vad mycket sämre norra serien måste vara än de övriga ettorna

Anonym sa...

Ja, och den blev ännu vackrare när jag anlände till träningen... ;-)

//JÖ

max sa...

JÖ,
9-1 i år.

Anonym sa...

jocke har 2-0 i div 3 på riktig match max :)

Anonym sa...

Tack Pierre, träning är träning och tävling är tävling...

//JÖ

max sa...

JÖ. är du klass 3a? Har du någonsin slagit mig på tävling?

Träning är träning och tävling är tävling.

Anonym sa...

Ja, riktigt kul att få spela klass 3 igen efter många år. Kommer väl nån rolig drive in efter årsskiftet man kan lira. :-)

//JÖ

Anonym sa...

Jocke..du är välkommen till Solna Drive in den 14 Nov..där kan du lätt vinna...det är bara Björn Johansson, Daniel Mattson..och ev Lagerlöf som ställer upp..dom tar du hehe

Coach

Anonym sa...

HAHAHAH såg ut som gubbar på en träning inför kårpen 97

max sa...

22.35
Korpen.

Anonym sa...

tittade på div 1 norra i dag den såg faktiskt rätt bra ut.