måndag 19 oktober 2009

Kort om pingis i media

Guo Kai föredrar Sverige före Tyskland då kraven inte är lika hårda här som där. Låter väl sådär egentligen kan man tycka som utomstående. En högavlönad spelare som Guo Kai ska väl (och har) krav på sig gällande resultat och träning.

Läs hela artikeln här. Till den som lämnade en kommentar om detta som jag inte publicerat så är inte detta ett politiskt ämne och du är fel ute i ditt resonemang och jag får be dig läsa artikeln igen.

*

"Jag vet inte riktigt var det gick fel, men suifarna kom inte ut i tid till matchen, men det var första gången och det är mycket nytt för alla inblandade. Och tyvärr var det inte mycket publik på plats, men jag vill ändå ge en eloge till Matts Quiding och Suifportrarna. De gav liv åt matchen"

Andreas Ljones kommenterar matchen till helahälsingland. Och han prickar precis rätt med sin kommetar. Läs hela artikeln här.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Martin Nilsson FFS!

Jocke sa...

Rätt sjukt att en spelare som ändå har slagit både Hao Shuai som Zhang Jike är för dålig för att ens vara i närheten av att bli uttagen till de kinesiska landslagslägrena osv.

Anonym sa...

Många som slagit J-O också när han var 12 utan att vara med i svenska landslaget:)