torsdag 17 september 2009

Avresa

Jag åker nu till Stuttgart. Planet går sjukt tidigt 06.10 och jag måste byta i Köpenhamn, ankomst under förmiddagen, är nog där lagom till herrarnas dubbel.

Jag bor ganska nära hallen (1,3 km) och kommer alltså att vara på EM fram till och med att den sista bollen slås in och vi har en europamästare i singel år 2009.

Är osäker på vilka möjligheter jag har att blogga där nerifrån men jag kommer garanterat att försöka skriva något varje dag. Jag har stora förväntningar på resan och allt runt omkring.

Ni kan räkna med en hel del intervjuer och annat, en del korta en del längre. Givetvis kommer kameran med så ni kan räkna med bilder och dåliga videofilmer som vanligt.

Nu drar jag.

4 kommentarer:

Anonym sa...

hoppas på en grym resa för dig max! hade du vart i sverige hade jag bett att du skulle ha tipsat om lite på bettingen på bloggen, men får kanske bli en annan gång då!

Anonym sa...

Vad hände med PG? Stortorsk med 0-4 mot Schweiz 4:a. Han skrapade ihop 26 bollar totalt. Ruskigt svagt!

Anonym sa...

Ah, liveuppdateringen spelade mig ett rejält spratt som visade att PG förlorat med 0-4. Nu var det i verkligheten omvända siffror vilket känns skönt. Fick inte ihop det att PG som spelat så bra skulle lägga mot Schweiz 4:a.

Anonym sa...

åker du själv?