måndag 14 september 2009

Inte Kina men lika gärna

"Men vi får inte se det som en omöjlig uppgift. Det viktigaste är att grabbarna har tron på sig själva. Vi ska fightas. Tyskland är inte Kina, säger förbundskaptenen Erik Lindh inför den kvartsfinal som börjar 19.30".

Tyvärr så slutar det svenska EM-äventyret ikväll. Sverige fick tuffast tänkbara lottning då man ställs mot värdnationen och regerande mästarna Tyskland.

OK att "Ekan" har rätt i att Tyskland inte är Kina men resultaten i lagmatchen är fortfarande detsamma, tyvärr. Tyskarna har Timo Boll och honom rår ingen i laget på dessutom så har de Süss i storform och han har ganska enkelt för svenskarna. Enda chansen är att Tyskland spelar Ovtacharov som tvåa och att han lägger bägge samt att Åkerström gör sitt livs match mot Süss som trea alternativt att tyskarna underskattar svenskarna och spelar med Steger eller Baum.

Det känns inte realistiskt men hoppas att de ger det ett ordentligt försök i alla fall och sliter på. De bör ha ett fint go i laget efter vinsten över Ungern och det kanske man kan bygga vidare på.

Kom igen nu Sverige och bevisa mig fel så lovar jag att kompensera er rejält nere i Tyskland när jag kommer ner. HEJA Sverige!

3 kommentarer:

Anonym sa...

lycka till sverige!

Anders sa...

tragiskt hur dåliga Sverige har blivit!

Anonym sa...

vart kan man se matchen?