onsdag 16 september 2009

Onsdagens matcher

Lite om de olika matcherna som kan tänkas vara av intresse:

Kasper Sternberg besegrade John Murphy med 4-1. Motståndare blir nu Carneros som är en slitvarg utan riktigt vapen, säker backhand men inte omöjlig för Kasper hoppas jag.

Toni Soine vann över en kille från Azerbaijan och möter nu Jancarik där det kommer att ta slut för finländaren.

PG står över kvalet men möter sedan Altermatt från Schweiz, det blir en enkel match. I omgången efter väntar Freitas som jag räknar med att PG ska slå då jag tycker att Freitas bara sett svagare och svagare ut sen förra säsongen.

Monrad står över kvalet och möter i första omgången Abramov från Israel. borde vara enkelt för dansken som sedan ställs mot Chen Weixing om dennes knäskada nu håller för spel.

Fabian Åkerström har spelat idag och han vann störtenkelt över ungraren Nagyi fyra raka set. I nästa omgång (första omgången) väntar Legout och det är ju ett vattenskiljare. Hur bra är Superfabbe?

Gummi Stephensen möter Smirnov från Estland i den första omgången imorgon och sen kan det bli en match imorgonkväll jag verkligen inte vill missa då nämligen han ställs mot Tiago Apolonia.
Andreas Törnqvist gjorde debut och fick möta en schweizare vid namn Mohler som han besegrade i sjunde och avgörande set, nu väntar en dansk som heter Maze eller dylikt i första omgången. Borde väl vara lugnt för Törna?

Kristian Kalven Karlsson föll tyvärr direkt i sin första match och det mot en israel som heter Rabinovich, detta trots ledning med 3-1 för Kalven. De tre sista förlorades med 13,9,9. Trist men ändå läropengar för den unge.

Jonathan Groth förlorade mot Silva från Portugal i fyra jämna raka set.

Richard Magnason från Island och Markaryd förlorade i skilje mot Petkov från Bulgarien.

Eric Berner möter Patrik Franziska just nu.

Christian Kongsgaard spelar mot Tomasi från Italien nu.

Robert Svensson står över fkvalet och möter Tentoni från San Marino eller Hanley från Irland i första omgången, därefter väntar Kalle Kreanga. Tuff lottning.

Axelqvist står över kvalet och möter sen vinnaren av Shibaev och Rumgay. Ingen omöjlig uppgift, tvärtom. Vinst där för Axel så väntar Z. Feyer-Konnerth.

Tugwell mot Prokopcov och vinnaren av dom ställs mot Crisan i den andra omgången.

Rönneberg ska in i hagen mot Frommelt från Lichtenstein och möter vid vinst Monteiro från Portugal och där tar det slut.

*

Det var kort om det mesta.. mer senare om tex dubbel och damerna.

16 kommentarer:

Anonym sa...

Imponerande att slakta Nagy på det där sättet. Det känns som att superfabbe kan slå nästan vem som helst men även förlora mot ganska svaga spelare.

Anonym sa...

Lite rutin på Kalven vore inte feeeel

Anonym sa...

kristian spelar för mycket på chans!

Anonym sa...

Holland-Polen i damfinalen. Polen med två kinesiskor, Holland med två kinesiskor & en ryska!!! Hur ointressant går det egentligen att göra dampingisen???

Anonym sa...

Sänds lagfinalen över internet?

Anonym sa...

kalven är sämre än matte !!!

Anonym sa...

det luktar skräll!!
2-0, maze- boll

Robin sa...

du nämnde en Hanley från Irland vad heter han i förnamn?

Robin sa...

du nämnde en hanley från irland vad heter han i förnamn?

Anonym sa...

Enligt Sbtf sida tog sig Törna vidare och skall möta Maze.

max sa...

Jag skrev det ovan också. Angående Törna alltså.

max sa...

Sam heter irländaren i förnamn.

Anonym sa...

kalven är bättre än mandel om 3 år, klart bättre

Anonym sa...

Ser matchen nu. Maze är ju i sjuk form. andra set mot Boll är slakt.

Anonym sa...

luktar skräll törna vinner!!!

Arvid sa...

Underskatta aldirg Shibaev som kan dunka in alla möjliga bollar när han är i form! Ett varningstecken är om han hyschar mot publiken ;)