tisdag 22 september 2009

Snacket

I samband med Zoltan Feyer-Konnerts bakomryggenslag så satt jag J-O och Jörgen Persson och pratade pingis och snackade om pågående matcher.

Snacket vi hör är J-O som försöker ändra sitt tips från 11-8 till Schlager i skilje till att han vill kliva av som expert då det hänt för mycket. Det snacket pågår fram till 7-4 till ZFK och när vändningen börjar, då tar J-O vid och det märker Jörgen som påminner J-O om att han hoppat av som expert.

J-O vänder då mot mig och leverar ett par hårda sanningar om att jag inte ska uttala mig då jag bara är en internet-nörd som aldrig sett live-pingis. Han har ju så rätt.. men oavsett vilket så tycker jag att detta är två roliga klipp om man lyssnar noga vilket är svårt ibland då publiken är fantastisk.

Ungefär så här var det på EM, sitta och munhuggas och ljuga på läktaren med J-O, Jörgen eller kanske någon från landslaget eller någon av sponsorerna. Dåliga tider? Nej det var rätt så kul kan jag meddela.

1 kommentar:

"Rösten förresten" sa...

Påminner inte JO:s kommentatorröst lite om Ingvar Oldbergs, dock icke dialekten. Men allvarligt JO, du har en ny karriär på G!!! Lycka till!