lördag 26 september 2009

Mer ikväll

Just hemkommen efter en dag i Vällingbyhallen. En tuff dag ska tilläggas som dock avslutades mycket bra med Norrtull ögon sett.

Ska skriva om all pingis senare men först äta och kolla på pingisligan som jag spelat in.

13 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!
Jag undrar om någon vet om man kan se Falkenberg-Söderhamn på webben i efterhand? nån som vet?

Awesome blogg by the way!

Anonym sa...

tja max. jag har en fråga till dig som jag gärna skulle vilja ha svar på. först och främst: vad säger reglerna om: låt säga min motståndare servar och min retur stiger upp i luften och ut. det visar sig att jag har ett klart svett märke av bollen på mitt rack. vad säger reglerna om detta? är det om spel om bollen om jag visar domaren mitt klara boll märke av svett på bollen? min andra regel är: vad händer om jag loopar och bollen studsar på nät och sedan på nätställningen och sedan när i golvet? snälla svara så snabbt du vet svar.

max sa...

regelfråga 1:
Är det bollen eller racketen som varit blöt? Om det är din svett på din racket så skulle jag säga att du förlorar poängen annars omspel eftersom motspelaren servat med en blöt boll. Någon som inte håller med får gärna säga till.

Regelfråga 2:
Nätställningen är en del av nätet alltså har bollen aldrig tagit på bordet även fast det är nätställnningen som sitter över på nätet. Du förlorar poängen.

Anonym sa...

Varför spelar inte söderhamns b-lag med fullt lag?

Anonym sa...

jag håller med Max.
/J

max sa...

Angående SUIFs farmarlag vet jag inte.

De läser ju bloggen vet jag så det kanske kan svara själva.

Anonym sa...

kinesen som spelade i a-laget va ju tänkt att spela. men vem är Jonas Karlsson?

Anonym sa...

satan vad ont det gör att ligga på spikmattan på magen.

Anonym sa...

Musen! Kan du förklara varför ni inte spelar div 1 norra med fullt lag?

Anonym sa...

Emil Roslund tror sig vara för bra för division 1. Han nobbade att spela i Kiruna för att lin lan xiao fick hoppa in istället för herr Roslund.

Bra lagspelare?

Anonym sa...

Ang. regelfråga 2; Vad gäller om bollen tar på nätställningen på den del som är över bordets egentliga spelyta? Är det nät eller är det en korrkt studs?

Jag har en fråga till; Hur stor är sannolikheten att en boll som tar på fingret och går tillbaka till motståndarsidan inte samtidigt är en dubbelträff? Förbluffande ofta så påstås det vara rena fingerträffar. Men, handen på hjärtat, hur stor är egentligen chansen att bollen i så fall flyger in på motståndarens sida?

Anonym sa...

En regeländring skulle till som innebär förlust av poäng om man träffar fingret. Man skall spela med racket och inte fingrarna.

Anonym sa...

Minst nio av tio fingerträffar är i själva verket dubbelträffar. Att bollen skulle leta sig över nät och in på motståndarens sida om bollen träffar enbart på fingret är nästan helt osannolikt. Det krävs allt lite hjälp från racket om det skall lyckas...
N Hult